Hol működsz rávetítésekből, elvárásokból és ítéletekből?

Jelentkezem

Hol működsz rávetítésekből, elvárásokból és ítéletekből?

Sign Up

A kapcsolat szó jelentése: távolság két objektum között, és ha megnézed a legtöbb kapcsolatot, pontosan ez jelenik meg bennük.

Jelentkezem

Hol működsz rávetítésekből, elvárásokból és ítéletekből?

Kreatív eszközök

 

A változás lehetősége 

Támogató közösség

Milyenek a kapcsolataid? A partnereddel (ha van), a szüleiddel, a barátaiddal, a gyerekeiddel és a kollégáiddal? Fantasztikusak? Minden szuper? Vagy csak éppen jó? Rendben van? Lehetne jobb is...

Bárhol is tartasz most a kapcsolataidban, mi van, ha sokkal több is lehetséges? Mi van, ha létezik egy teljesen más mód az összes kapcsolatod teremtésére ? És mi van, ha ez azzal kezdődik, hogy te kapcsolatba kerülsz... saját magaddal? A kapcsolatok másképp tanfolyamon egyszerű és gyakorlatias eszközöket adunk, melyeket arra terveztek, hogy megerősítsenek téged, hogy olyan kapcsolatokat teremts, melyek valóban működnek neked! A rávetítések, elvárások és ítéletek, amelyekre oly gyakran épülnek a kapcsolatok, elkülönülést hoznak létre az egységközösség helyett, majd végül elpusztítják a kapcsolatot.   

A Kapcsolatok másképp egy meghívás valami nagyszerűbbre. Egy meghívás az egységközösségre.Ezen a 2,5 napos kurzuson egyszerű és gyakorlatias eszközöket kapsz, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy megerősítsenek téged számodra valóban működő kapcsolatok létrehozásában, kezdve az önmagaddal való kapcsolattal.

Jelentkezem

Jelentkezési űrlap