Kozák Anikó 

Video Poster Image

2014 körül ismerkedtem meg az Access Consciousnessel, és azon belül is az Access Bars kezeléssel.
Kovács Angéla volt az, aki elkezdett inspirálni ebbe az irányba.
Anno egy szerdai napon beültem hozzá egy Bars klubbra, ahol mesélt magáról a Bars kezelésről.
Nagyon érdekes volt, mert ahogy ott ültem és hallgattam Angit, tudtam, hogy nah ez az végre, ez lesz az enyém. Itt kezdődött el a kaland…..
Előtte sok sok éven keresztül jártam különböző képzésekre, tanfolyamokra, elsajátítottam többféle technikát, viszont elkezdtem azt érezni, hogy ez a folyamat lassú lesz számomra.

Majd amikor elkezdtem rendszeresen Bars kezeléseket kapni ,egyszerűen hirtelen elkezdett a világom, az életem változni. Hihetelen és felfoghatatlan volt a gyorsaság.
Igen, erre vágytam. Arra, hogy tényleg sztorik, ok és okozat fejtegetés, magyarázat keresés nélkül tudjak változtatni azon, amin úgy érzem, hogy lehetne sokkal könnyedebb az életemben. Azokon a mintákon, programokon amelyek irányítják az életemet a valós önmagam helyett.
Így kezdett beszippantani az Access Consciousness világa, és elkezdtem az önmagammal való kapcsolatfelvétel izgi útját. Azóta tart a szerelem, na meg a lelkesedés. Majd Access Bars facilitátorrá váltam, elkezdtem tanfolyamokat tartani, megtanultam az Access testkezeléseket és valahogy belibbent az életembe a testek iránt való kiváncsiság és rajongás. Így jutottam el az Esse, majd az Essen Essence kötőszöveti kezeléshez. Elkezdtem egyre többet a testekkel foglalkozni, és persze közben a saját testemmel is.Fantasztikus élmény számomra kicsomagolni azt a hihetelenül sok lehetőséget, ami itt van a kezünkben, a testünkben, csak eddig nem is tudtunk róla.

Mivel is foglalkozom?

A vágyam ebben az életemben az, hogy minél több embernek tudjam megmutatni, hogy igen is lehetséges a saját magunk által elhitt korlátokon túlmenni. Lehetséges úgy létezni, hogy az élvezetes, könnyed legyen. Lehetséges egy olyan élet, ahol teljesen normális az, hogy többet szeretnénk és normális, hogy nem vagyunk normálisak :)

Kapcsolat: 

Mobil:   +36  70 590 6509
E-mail: [email protected]