Mi lenne, ha a tested lenne az iránytű és vezető az élet titkaihoz, misztériumaihoz és varázslatához?

 
Arany Dandelion csoportom

3 napos testtanfolyam 

Gary Douglas és Dr Dain Heer hozta létre a 3 Napos testkurzust. Ezen a 3 napon szóbeli tisztításokkal megyünk, kézrátétes testkezeléseket adunk és kapunk, amelyek feloldják a feszültséget, ellenállást és a nehézséget a testből azáltal, hogy dinamikusan megváltoztatjuk az energiát. Ez a kurzus azért jött létre, hogy elindítson egyfajta kommunikációt a testeddel és egységközösséget hozzon létre. Tudd, hogy vannak képességeid az energiákkal. Hogy élvezhessük a testünket, ahelyett, hogy ellene harcolunk és bántalmazzuk. Amikor elkezded megváltoztatni a kapcsolódásodat a testeddel, akkor elkezd megváltozni a kapcsolatod mindennel, amihez kapcsolódsz. Milyen képességed van a testekkel, amit még nem ismertél el? Kész vagy arra, hogy teljesen másképp légy együtt a testekkel és persze legfőképp a saját testeddel?

 

Akik részt vettek a 3 Napos testtanfolyamon drámai elmozdulásokról és változásokról számoltak be a test méretének és formájának megváltozásáról, megkönnyebbülésről, krónikus és akut fájdalmaktól való megszabadulásról, és úgy tűnik a kapcsolataik és a pénzügyeik is javultak. Van-e olyan képességed a testekkel való munkára, amit még nem nyitottál ki? Mit tudsz? Lehet, hogy testekkel dolgozol – masszőr, csontkovács, orvos vagy ápoló vagy – aki keresi a módját, hogy többet tudjon tenni a klienseiért? Gyere játszani velünk, és fedezd fel, hogyan kommunikálhatsz és viszonyulhatsz új módokon a testekhez köztük a sajátodhoz.

3 napos testtanfolyam

500.000 Ft

A tanfolyam díja.

Jelentkezem

Kérdésed van? 

Kérlek küldj egy levelet. 

Kitti

Anginál tapasztalhattam meg először azt a megengedő teret, ahol lehetőségem nyílt arra, hogy rálássak, mi más is lehetséges az "elcseszettségemen" túl. Onnantól kezdve a teremtéseim is jobban beindultak és hihetetlen sok változás kezdődött el.
Újra és újra képes invitálni, amiért nagyon hálás vagyok neki. És megmutatta, hogy Access Consciousness-t lehet így is.

Klára 

Fantasztikus élmény volt a lényemnek és a testemnek is! Egy tér, amihez fogható nincs. Ott, akkor megváltozik minden. Szavakban elmondani nem lehet, érezni “azt”energiát és abban fürdőzni 3 napig, számomra valami ilyesmi a 3 napos testtanfolyam! 

Ilona 

Februárban végeztem nálad a 3 napos testtanfolyamot, majd márciusban 1 napos Being You-t! Csodás felismeréseket kaptam tőled, és olyan úton indítottál el, amit addig álmodni sem mertem. Totálisan megváltozott az életem. És ezek még csak a kezdeti lépések voltak, mi jöhet még? Köszönöm neked! Tudom, hogy még nagyon sokszor fogunk találkozni, imádok veled minden kurzust!