Melyik kezelés lehet hozzájárulás…?

Mit kell tudni az SOP kezelésről

A Lehetőségek Szimfóniája az egyik olyan kezelés, ami először megfogott és belevarázsolt a tudatosság világába. Szavakkal nehéz leírni. Vagy hív, vagy nem. Egy hullám energia, ami kinyitja a lehetőségeket arra, amit még elképzelni sem tudsz. Lehet felhoz dolgokat, lehet teret tágít, lehet beindítja az életed és lehet ezen mind végigmész, hatása több hónapig is eltarthat. A Lehetőségek Szimfóniája egy energetikai- tudati kezelés, invitáció valami nagyobbra. Feloldunk gátakat, visszaszerzünk letagadott képességeket, energiákat, lehetőségeket. Kilépünk a mások és a korlátozott  világokból, ahova megalkuvásból, önmagunkat letagadva menekültünk.

Legfőképpen egy jövő létrehozásáról szól, a lehetőségek valóságának jövője.

Video Poster Image

A felvétel elindításakor a kis fogaskerékre kattintva magyar felirat beállítható a videóhoz.

 

Kovács M. Angéla
Szeged

Mobil:+36  70 705-2918

Kozák Anikó 
Szeged 

Mobil:+36 70 590-6509

Papp Zsuzsa
Budapest

Mobil:+36 20 433-1634

Mit kell tudni az ESSE kezelésről

Az ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – magyarul kb: Strukturális megtestesülése az energetikai szintézisnek) egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal, melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák, mely a test minden részét hálószerűen összeköti. Tudományos kutatások igazolják, hogy a fascia reagál a kérdésekre. Az Access Consciousness™ eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed minden területén és testeddel kapcsolatban.

Az ESSE változásokat hozhat létre a test struktúrájával ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét.

Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében, a sejtszinttől a főbb szervrendszerekig. Az ESSE-re úgyis tekinthetünk, mint egy mélyszöveti kezelés, valamint energia kezelés, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

Video Poster Image

Kovács M. Angéla
Szeged

Mobil:+36  70 705-2918

Kozák Anikó 
Szeged 

Mobil:+36 70 590-6509

Papp Zsuzsa
Budapest

Mobil:+36 20 433-1634

Mit kell tudni a bántalmazás oldás kezelésről 

Rengeteg formában vesz körül bennünket a bántalmazás. Szexuális, fizikai, lelki, mentális, spirituális, pénzügyi. Nagyon sokszor észre sem vesszük, fel sem fogjuk, hogy ez történik velünk. Nem is sejtjük, hogy lehetne másképp is. Saját magunkkal is csináljuk, mert annyira természetes.

A legalapvetőbb bántalmazás az ítélkezés. Belenézel a tükörbe és csúnyának, túl kövérnek, túl soványnak látod magad. Ránézel az életedre és kudarcnak, csődnek látod magad. Beéred kevesebbel, mint amit szeretnél, mert a korlátokat természetesnek gondolod.

Sokan rácsodálkoznak a bántalmazottra, hogy miért él együtt a bántalmazóval, hiszen lehet ez másképp is! És utána megválasztják ugyanazokat a politikusokat évről évre, mert „nincs más!” Nem váltják le a belső szidalmazó hangot, az önszabotáló rendszert, mert szükségük van rá. Hisznek a rossz sorsban és nem változtatnak, mondván „ez a karmám!”

Sokan nem vesznek részt az életükben, mert nem akarnak se bántalmazni, se bántalmazva lenni! És az a nézőpontjuk, hogy inkább a ring szélén sóhajtozva nézik a meccset. Pedig nekik repül a legtöbb pofon! A pénzt is szinte mindenki a bántalmazással azonosítja, és ezért korlátozza az áramlását az életében!

Mi más lehetséges? Milyen lenne az élet a bántalmazások nélkül? Mi lenne, ha kiszállnál és nem tekintenéd az élet elkerülhetetlen velejárójának a bántalmazást? Mi lenne, ha kilépnél az áldozat és a tettes szerepéből?

A pszichikai nézőpontok oldása után, ami egy cd meghallgatását és egy vagy több facilitálást jelent, pedig lehetőséged van arra, hogy szakképzett segítséggel, egy úgynevezett „bántalmazás oldással” a testedből is feloldjuk a stresszt, kihozva az üss-vagy-fuss adrenalinos feszüléséből. Mély békét élhetsz meg -talán először az életedben. Ezt a kezelést jelenleg pár ember tudja elvégezni az országban.

Mi lenne, ha túl a bántalmazáson, ítélkezésen, találnál egy nyugodt, békés, gazdag életet, amire mindig is vágytál? Ezen energiák feloldásával minden megváltozhat! A kapcsolataid, a pénzügyeid, a választásaid! És rajtad keresztül a világ is változhat! Itt az idő letenni a terhet?

Rengeteg bántalmazás van jelen a világunkban. Ezek egy részét képesek vagyunk azonosítani, más részét észre sem vesszük, fel sem tűnik, hogy bántalmazás lenne, mivel annyira megszokott. Nagyon sokan nem is gondolják, hogy valaha ők bántalmazva lettek volna. Ez lehet fizikai, mentális, érzelmi, pénzügyi, spirituális bántalmazás .

A bántalmazás az ítélkezéssel kezdődik.

Nagyon sokszor Önmagunkat ítéljük meg és bántalmazzuk.

Gary Douglas - Access Consciousness alapítója - kidolgozott több módszert is a feloldására. Egy cd meghallgatása után, egy testkezelés lehetséges, ami kioldja a testben tárolt lenyomatokat.

Video Poster Image

Kovács M. Angéla
Szeged

Mobil:+36  70 705-2918

Kozák Anikó 
Szeged 

Mobil:+36 70 590-6509

Papp Zsuzsa
Budapest

Mobil:+36 20 433-1634

Access Testkezelések 

Access Testkezelések 

A kezelések nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak. A testkezeléseket általában  Access Bars kezelésbe építjük be, de önállóan is működnek sok esetben. Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.

Ki fedezte fel ezeket a testkezeléseket?

Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel. Az energiák segítenek a testednek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen.

Minden testkezelés energiáját futtathatod magadon. Mindazonáltal sokkal erőteljesebb a dolog, és jobb eredmények tapasztalhatók, ha valaki más futtatja rajtad.
Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól.
Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra.
Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra.
Táplálja azt a potenciált, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz

Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót.

Kozák Anikó 
Szeged 

Mobil:+36 70 590-6509

Papp Zsuzsa
Budapest

Mobil:+36 20 433-1634

Kovács M. Angéla
Szeged

Mobil:+36  70 705-2918

Access Bars

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, táplálást kaptál?Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed megítélése nélkül?Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt,ami miatt képtelen vagy az elfogadásra (befogadásra)? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat,ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.
Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik.Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett hogy elfogadnál?Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd?Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet elfogadni (befogadni), és kevesebbet buzgólkodni!

Kozák Anikó 
Szeged 

Mobil:+36 70 590-6509

Papp Zsuzsa
Budapest

Mobil:+36 20 433-1634

Kovács M. Angéla
Szeged

Mobil:+36  70 705-2918

A facilitálás, és az Access Consciousness eszközei  nem diagnosztizál, gyógyít vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást!