Minden megváltozhat. Bármi lehetséges.
A kérdés az, hogy választod?
 

Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy megváltoztass bármit és mindent, amit szeretnél megváltoztatni az életedben. Az eszközök egész eszköztárát kapod meg, ami lehetővé teszi neked, hogy darabokra törd annak a korlátozásnak az alapját, amiből oly gyakran működünk, és hogy építs egy új alapot, ami korlátozások nélküli lehetőségekből áll, hogy elkezdhesd megteremteni azt az életet, amire igazán vágysz.

Video Poster Image

A felvétel elindításakor a kis fogaskerékre kattintva magyar felirat beállítható a videóhoz.

Arany Dandelion Access csoportom.

 Access Consciousness®  Alapozó

Észrevetted-e már, hogy a valóság nem igazán működik, hogyan működik? Keresed-e a kulcsokat, hogy felnyissad a korlátait ennek a valóságnak úgy, hogy a határtalan lehetőségek közt meglegyen minden, amire vágysz? Az Access Consciousness® egy gyakorlati módszer arra, hogy működni tudj, túl annak a világnak keretein, ami nem működik neked. A valóság megváltoztatása nagyon egyszerű, ha az élet különböző kérdéseit más perspektívából vizsgáljuk. Ahhoz, hogy valami korlátozzon, tudatosság ellenes, vagy tudattalan módon kell működni. Mit választhatsz helyette?Az Access Alapozó, ami most már 4 napos, arról szól, hogy hogyan szálljunk ki ennek a valóságnak a Mátrixából. Elkezded felismerni azokat a nézőpontokat, amelyek korlátoznak és amelyeket, ha megváltoztatsz, képes leszel kérdésként, választásokként és hozzájárulásként funkcionálni. 

 
"Amikor letisztázod, mi vagy Te, mi a Neked igaz, akkor eljutsz egy helyre, ahol észreveszed, hogy

,,Ez valami, amit szeretnék az életemben,, és elköteleződsz....." (Alapozó könyv)

Felfedezheted, hogy hogyan teremtsd az életed úgy, ahogy szeretnéd. Ez a tanfolyam nagyobb tudatosságot ad arról, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel bírsz. Izgalmas felismerése lesz annak, hogy “Mi egyéb lehetséges még?” Praktikus, valóélethez igazodó eszközöket kapsz. A legnagyobb lehetőség, hogy megváltoztass és kicserélj bármit.

"A legnagyszerűbb ajándék, amit másoknak adhatsz, ítéletek nélküli tér, ami megengedi nekik, hogy felismerjék Önmaguk csodálatosságát."
Gary Douglas.

Alapozó tanfolyam

650.000 Ft

Access Alapozó tanfolyam

Jelentkezem

Alapozó Ismétlőknek

325.000 Ft

Alapozó tanfolyam Ismétlő ár

Jelentkezem

Kérdésed van? 

Kérlek küldj egy levelet. 

     
 

Siket Tamás

Hálásan köszönöm,A negyedik nap végére szinte nem ismertem magamra...
Sokkal könnyebb most már ráéreznem, hogy mi az, ami igazán táplál!

Mészáros Kinga 

Egy hete voltam Angélánál Alap-1-es tanfolyamon.Azóta felpörögtek a változások az életemben: ami hónapok óta húzódott, most pikk-pakk megoldódott. Felismertem a hozzájárulást azokban az eseményekben is, amelyeken régebben hosszan stresszeltem volna.

Magyar Mónika 

Fantasztikus 4 nap volt! Megváltoztatta az életem az Access. Angi hozzájárulása és személye szavakkal ki sem fejezhetően sokat segített!

Hálás vagyok ezért