Előre menj haza és minden megváltozik!

Jul 13, 2021

 Előre menj haza és minden megváltozik!

 Egy fantasztikus facilitálás alatt jött fel újra az a csodás eszköz amit Dr. Dain Heertől halottam egy kurzuson.

Előre menj haza!
Mit is akar ez jelenteni?

Nem tudom észrevetted-e már, hogy elmész egy fantasztikus nyaralásra, kurzusra, vagy igazából bárhova, ahol Te totálisan feltöltődsz, majd haza érkezve, vagy vissza a munkába, vagy bármikor vissza a kapcsolatodba, olyan mintha jobban feszítene, mint előtte.

Ez létrejöhet pár nap, pár hét múlva, vagy azonnal.
Belemegyünk bántalmazásba, rosszá tesszük magunkat.
Mi van, ha nem vagy hibás? Soha nem voltál az.
Mi van, ha egyszerűen az történt, hogy visszamentél.
Vissza oda ami volt, vissza hozzájuk, vissza hozzá.
Nem mondta senki, vagy csak nagyon ritkán választjuk azt, hogy mehetünk haza előre is.

Mehetsz a kapcsolatodba előre is.

Mit teremtene az? S ha előre mész haza, lehet, hogy a körülötted lévőknek lesz pár napja, hete ami kényelmetlennek tűnhet Veled, ha azt választják. Nekik is van választásuk és az is ugyanúgy lehetséges, hogy felismerik milyen fantasztikus invitálás vagy Nekik.
Ki az, aki mellett kényelmetlenül érzed magad, aki még nem ismerte el és nem választotta azt az invitálást, ami Te lehetsz, vagy Te nem ismerted el azt az invitálást, ami Ő lehet Neked?
Ki érzi melletted kényelmetlenül magát, aki nem ismeri el és nem érti és rendre akarja utasítani azt a végtelen lehetőséget aki Te vagy valójában?
Milyen rendbetételt, magyarázatot, megértést, rend pontokat használsz arra, hogy elkerüld a végtelen lehetőségekkel teli jövőt, amit teremthetnél?
Mi az, ami hatalmas nagy örömöt és boldogságot adna az életedhez, ahol esélye nem lenne az ítéleteknek, a magyarázatoknak, a korlátozásoknak hisz „buli” van? :)

 Mindent ami nem engedi, elengednéd-e?

Ki lennél és mit hoznál létre, ha soha nem állnál meg, soha nem adnád fel, soha nem lépnél ki és soha nem mennél vissza?
Kíváncsian várom, mi az a kezelés, képzés, amin felbukkansz majd, amivel létrehozod a jövő lehetőségeit magadnak és az egész világnak azzal, hogy előre mész majd haza!

Angéla M Kovács

Plusz eszközök, megosztások, élő videók és ha kérdésetek lenne:
Közelgő eseményeim