Fájdalom térkép – mi lehet ebben jó?

Jul 13, 2021

Ebben a valóságban a fájdalommal szinte mindenki foglalkozik így vagy úgy.

Van aki csillapítani akarja és van aki eltüntetni, sok nézőpont, válasz és ítélet alakul ki. Ahogyan most én szeretnék ránézni, az a kérdések, amivel a saját tudásod és a tested tudása jelenhet meg.

Amikor annak idején gyermekként először a családomat, majd később nap mint nap láttam az embereket a kórházban, fájdalommal, valahogy mindig ott volt a kérdés, miért csinálják ezt magukkal? Évekig hatalmas fájdalmaim voltak, sokat tűnődtem azon, miért csinálom ezt magammal? A hibát kerestem, azt hogy hol csinálhattam rosszul, hol vagyok hibás? Majd több éves keresgetés után egy nagyon furcsa rendszerrel találkoztam az Access Consciousness rendszerével, ami annyira más volt, hogy napokig csak ellenálltam, nem hittem el hogy ennyire más lehet.
Majd felfedeztem: de lehet, hisz én is ennyire más vagyok!
Amiről most írok: egy más nézőpont és először furcsa is lehet a sok kérdés… ami nyitogatja a tereket és az éberségedet...
Megkérdeznéd-e, mit látsz Te, ha nem ítéled el önmagadat és a testedet amikor fáj?
Mi az az éberség amit kapsz?
Mi a jó ebben amit nem veszel észre?

Amikor először hallottam ezt a kérdést azt gondoltam teljesen értelmetlen, hisz semmi jó nincs benne. Igen ám, de ha valóban nem lenne benne semmi jó, akkor nem is választanánk.

Hmmm, tehát nézzük meg, mi lehet ebben a jó....

Próbáltam meggyőzni magam, az a jó benne, hogy elfogadásra tanít, bla bla bla… de ez bántalmazás...

Mi lehet jó abban, hogy létrehozom, kitalálom a fizikai, érzelmi, lelki, mentális, szexuális, pénzügyi és minden egyéb fájdalmat? Lehetséges, hogy ezek az egyik legprofibb kitalációink és teremtéseink? Mi???? :)

Mi a nagyszerűséged ebben, amit nem veszel észre? Netalán a képességed?
Nézzünk meg a fájdalom 4 hazugságát.

1. A fájdalom átalakításának képessége… erővé.Így bizonyíthatom, milyen erős vagyok – sokszor hallottam. Jó kis x-man képesség.

Mindenhol ahol elhitted másoknak, hogy csak akkor lehetsz erős, ha kibírtad a fájdalmat és átalakítottad erővé, ezt eltörölnéd-e?
Még akkor is, amikor megtapasztaltad a fájdalmat, még akkor sem biztos, hogy a tied, hisz lépünk majd a második ponthoz...

kiszedhetted másokból, jövőből, jelenből és még a múltból is.Az átalakítás minden esetben egy képesség és ha nem azt ismernénk el… hogy miből mi lett, ami már definíciót és minősítést igényel, hanem azt, hogy megvan a képességünk erre, akkor mi lenne lehetséges?

Elismernéd ma a tested képességeit, definíciók nélkül? Az igazi elismeréshez sohasem kell meghatározás.

Volt olyan, hogy csak akkor figyeltek rád, ha beteg voltál?

Mindenhol, ahol elhitted, hogy csak akkor létezel ha fájdalmad van,csak akkor élsz, érzel, ha fájsz, amivel elkerülöd az élet élvezetének a befogadását, azt hajlandó lennél-e eltörölni?
2. Ha ezt megteszem fájdalmas lesz neki. A „másoknak segítünk vele” hazugsága.
Kiszeded a fájdalmat mások világából?
Minden kivetítés, hogy milyen lesz neki, milyen lesz neked és mit kell tenned, hogy az okozott kárt feloldd, minden ilyen kivetítés besugárzást a testedben elengednél-e?

Az hogy egy másik embernek, milyen lesz, az az Ő választása lesz!

„Ha ezt megteszi, fájdalmas lesz nekem” így jobb, ha előre elképzeled és bevetíted a testedbe, ha mégis létrejönne, már ne annyira legyen fájdalmas?

Abbahagynánk-e azt, hogy abban a világban élünk, ahol fel kell készülni mindenre, minden rosszra és reakcióba kell lenni már előre?

3. Ha fáj, nem kell ébernek lennem és könnyedén visszautasíthatok mindent és mindenkit.


Mi az, amire eddig nem voltál hajlandó éber lenni, nem voltál hajlandó választani,mert eldöntötted, ezt nem tapasztalhatod meg, nem tapasztalhatja meg, nem tapasztalhatják meg, nem tapasztalhatjuk meg? Hatalmas éberséged, befogadásod elismerésének a hiánya hihetetlenül fájdalmas lehet!

Milyen intenzitást nem vagy hajlandó elismerni ezen a valóságon túl, amit ha elismernél, már nem is fájdalomként létezne?

Amikor az egyik lábad ebben a valóságban, a másik a lehetőségeid valóságában van, akkor a fájdalom széthúz.

Választanád Önmagadat és azt a valóságot, ami neked igaz?

4. A „ha fáj, csak rossz lehetsz” hazugsága. Harc a rosszaságunk ellen, amivel igazoljuk, hogy igazunk van.
Igazunk van abban, hogy nem vagyunk rosszak, vagy épp abban, hogy rosszak vagyunk. Keressük az éberséget és a kulcsokat a fájdalmakban.

Mi lehetséges, ha megengedjük, hogy bármilyen energia bármiképpen is felbukkanjon és könnyedséget kérünk hozzá?
Minden elfedett, rejtett, láthatatlan bántalmazás lenyomatot hajlandó lennél most feloldani?

Lehet, hogy úgy tűnik: meg kell állnod, hisz a fájdalom nem engedi, hogy mozdulj és mégis... az is lehet, hogy pont mozdulnod kell, ezt is, mint mindent csak Te tudhatod.
Ellenállsz önmagadnak és ezzel szeretnéd azt bizonyítani, hogy létezel és számítasz ebben a valóságban, amivel létrehozod a fájdalmat? Húhaa!

Ha nincs létezés, csak csinálás... az fájhat.
Mi az, amivel megváltoztatható a fájdalom a fent található kérdéseken és tisztításokon túl?
– Légy hálás a tested és önmagad teremtéseinek! Ha nem jó, nem rossz, akkor mennyi potencia van ebben?
– Játssz többet!
– Légy kíváncsi!
– Keress valamit, ami számodra és a tested számára bulis (mozogj, táncolj, teremts)!
– Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik mellett Önmagad ébersége lehetsz!
– Kérj többet, mint amit kérnél és fogadj be többet, mint amiről eldöntötted elviselhető! :)
– Csodáld meg a Föld lénységét!

Mi az az energia, térűr, tudatosság és választás ami lehetsz Te és a tested, amivel létrehozod azt, amikor esélyed sem lesz arra, hogy ne ismerd el önmagad és a tested képességeit?
Univerzum mutasd, mi teremt több tudatosságot a bolygón 100000 év múlva és onnan nézve mi számítana?

Ha még nem ismered: az Access Bars kezelések és a további Access kezelések hozzájárulhatnak a nézőpont változásával együtt a fájdalmak oldásához.
Nekem folyamatosan hatalmas hozzájárulás az életem minden területéhez az Access Consciousness eszközei és aBeing you – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ eszközei.

Kovács Angéla Mónika

Angéla M Kovács

Plusz eszközök, megosztások, élő videók és ha kérdésetek lenne:
Közelgő eseményeim