Külön nyelvezetünk van :) Spiri – Magyar – Access szótár viccesen :)

Jul 14, 2021
 

Az új kapcsolatom még rámutat a régi mintáimra. = Megint egy őstulokkal randevúzom. – Mi más is lehetséges, ami eddig még nem volt?

A párom generációs mintái komoly kihívásokat jelentenek a kapcsolatunkban. = Megérett egy boszorkányégetésre az anyós! – Kinek a kapcsolatát éled?

El kell engedjelek, hogy külön-külön is meg tudjuk élni magunkat és fejlődhessünk. = Kissé unalmas veled, jó lenne végre mással is kavarni. – Ha semmit nem kell, mit választhatunk?

Szeretném megtapasztalni veled a közös energetikai rezgést és a kundalíni áramlását. = Szexelni akarok veled! – Testecském, szeretnél szexelni Vele?

Az új párommal minden szinten sikerült összehangolni a rezgéseinket. = Szex után még beszélgetni is tudunk. – Az intimitás elemei :)

Értem… = Az, amit mondasz olyan nagy butaság, hogy inkább válaszra sem méltatom. – Mindenhol ahol meg akarod érteni, alá helyezed magad és még csak nem is szex közben :)

Komoly folyamat zajlik nálam éppen. = Annyira kikészültem, hogy szívem szerint felkötném magam. – Mit kérdezhetek a trauma-drámán túl?

Nagyon erős tükröt tartasz nekem. = Annyira kiborító vagy, hogy legszívesebben fognék egy féltéglát, és azzal verném be a képed! – Érdekes nézőpont, van egy ilyen nézőpontom.

Észrevettem, hogy benyomtál nálam pár nyomógombot. = Vérlázítóan viselkedsz velem! – Minden nézőpont, ellenállás és egyetértés, ami megengedi a gombok létezését, pod poc

Mostanában rengeteget dolgozok magamon. = Fogalmam sincs, hogy másszak ki a depresszióból, rengeteget költök sámánokra, jósokra, gurukra és terapeutákra, hátha ők megoldják a problémáimat helyettem. – Mit tudok, amit nem vagyok hajlandó tudni, amit ha hajlandó lennék tudni, megváltoztatná az életem?

A fentiek új kihívásokat küldtek, hogy fejlődhessek. = Dobott a párom / Kirúgtak a munkahelyemről / Elvitte a házam a bank / Elgázolt egy kombájn… stb. – Mi a jó ebben amit nem veszek észre?

Rábízom magam a Teremtő intelligenciára. = Elfogytak az ötleteim, hogy hogyan oldjam meg a problémáimat. – Mi más is lehetséges még, amit a teremtő sem tud elképzelni?

Hatalmas tanító vagy nekem! = Kevesen voltak még hozzám annyira szemetek, mint Te. – Minden esküm, fogadalmam veled semmissé teszem.

Érzem, hogy ettől a beszélgetéstől rossz irányba tolódik el az energetikám. = Energiavámpír vagy! - Annyira kedves, hogy ennyire törődsz velem, csak most mennem kell. Szia :)

S mi más is lehetséges még ?

Kovács M Angéla 

Közelgő eseményeim