Szabaddá válni az önmagunkról alkotott igazságoktól.

Jul 14, 2021

A korlátozást és az elkülönülés falait a fontossá és helyessé tett válaszaink hozzák létre.

A jó, helyes, megfelelő válaszaink hozzák létre azt az akadályt és elkülönülést, amit a későbbiekben elszenvedünk. Ha igazad van és megvan a helyes válaszod, már létre is hoztad azt az elkülönülést, amivel kizársz másokat az életedben. Nem csak másokat, hanem a kapcsolatokat, szexet és a pénzt is. Nem tudsz egy személyt kizárni, az az egy kizárást hoz létre minden mással is. Ha válaszokból teremted az életedet, jelentőségből teremted az életedet.Ezen az nem sokat segít, ha ezt éberségnek nevezed. Amikor a helyes válaszokból hozzuk létre az életünket, amibe beleragasztjuk magunkat, az a szükség, az akarás és a szűnni nem tudó vágyakozás. Sok-sok dologgal előállsz majd, hogy védelmezd a helyes nézőpontjaidat.

Mi az értéke annak, hogy igazad legyen?

Ha elengednéd azt, amit igazzá tettél Önmagadról, mi az az ajándék, ami felbukkanhatna?

S itt a nagy csattanó: mi van, ha ez nem is a tied? Mi van, ha ezek hozott, elhitt, bevett képek? Sokszor amikor végre elengedjük ezeket a nézőpontokat és a korlátozásokat, a falainkat, olyan mintha összetörtünk volna. Elkezdünk sírni. Csak engedd, hogy leomoljanak a szilárdságok.

Kérdezd meg:
Azért sírok, mert eltűnnek a jól megszokott korlátozásaim?
Elengedi a testem a szilárd elképzeléseket?
Ez több befogadást teremt és generál?

Nem kényelmes sebezhetőnek lenni. Egy választás.

Az a választás, amikor elkezded felismerni és befogadni Önmagadat és így mások is részesévé tudnak válni az életednek és az igazi örömnek. Amikor igazán sebezhető vagy, mindenkit megváltoztatsz magad körül.

Akkor tudsz igazán befogadni, amikor sebezhető vagy.

Ha szükséged van arra, hogy az emberek értékeljenek, ez az egyedüli dolog, amit az emberek tenni tudnak veled.Ha hajlandó vagy szükség nélkül létezni, jelen tudsz lenni az életedben és nem kell arra figyelned, ki mit mond.

Ez az Önmagadként létezés, ami szabaddá tesz.
Csak egy ember van, aki meg tudja mondani, rendben vagy-e és az Te vagy! 

Milyen kiszámított valóságoknak adtál engedélyt, hogy hassanak rád, ami megakadályozza, hogy kívül legyél a szükségen amit választasz?

Hajlandó lennél minden kiadott engedélyt eltörölni, ami távol tart Önmagadtól?

Hajlandó lennél eltörölni minden olyan korlátozó igazságot és hazugságot Önmagadról, amit létrehoztál a múltra, jelenre, jövőre, és valóságokra alapozva?

Minden az ellenkezője annak, aminek látszik és semmi sem az ellenkezője annak, aminek látszik.
Ha minden az ellenkezője annak, akinek látszik és semmi sem az ellenkezője annak, akinek látszik,
KI lehetsz Te és milyen tápláló és generatív kapcsolataid lehetnek Önmagaddal és mindenki mással is?

Kovács M Angéla 
 
Közelgő eseményeim