A kapcsolat szó jelentése: távolság két objektum között, és ha megnézed a legtöbb kapcsolatot, pontosan ez jelenik meg bennük.

Video Poster Image

A felvétel elindításakor a kis fogaskerékre kattintva, a videóhoz amagyar felirat beállítható.

Teremtő - Kapcsolatok másképp Angival csoportom.

Hol működsz rávetítésekből, elvárásokból és ítéletekből?

Milyenek a kapcsolataid? A partnereddel (ha van), a szüleiddel, a barátaiddal, a gyerekeiddel és a kollégáiddal? Fantasztikusak? Minden szuper? Vagy csak éppen jó? Rendben van? Lehetne jobb is...

Bárhol is tartasz most a kapcsolataidban, mi van, ha sokkal több is lehetséges?
Mi van, ha létezik egy teljesen más mód az összes kapcsolatod teremtésére ? És mi van, ha ez azzal kezdődik, hogy te kapcsolatba kerülsz... saját magaddal? A kapcsolatok másképp tanfolyamon egyszerű és gyakorlatias eszközöket adunk, melyeket arra terveztek, hogy megerősítsenek téged, hogy olyan kapcsolatokat teremts, melyek valóban működnek neked!


A rávetítések, elvárások és ítéletek, amelyekre oly gyakran épülnek a kapcsolatok, elkülönülést hoznak létre az egységközösség helyett, majd végül elpusztítják a kapcsolatot.

A Kapcsolatok másképp egy meghívás valami nagyszerűbbre. Egy meghívás az egységközösségre. Ezen a 2,5 napos kurzuson egyszerű és gyakorlatias eszközöket kapsz, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy megerősítsenek téged számodra valóban működő kapcsolatok létrehozásában, kezdve az önmagaddal való kapcsolattal.

Kapcsolatok másképp 2,5 napos kurzus

Jelentkezem

Kapcsolatok másképp intro személyesen vagy online

Jelentkezem

Kapcsolatok másképp Telecall

Jelentkezem

Kérdésed van? 

Kérlek küldj egy levelet.